showroom - Reklame artikler

Showroom og deko

Et flot showroom giver kunder og potentielle kunder mulighed for at se og føle de varer virksomheden kan tilbyde. Dette kan være et stort plus, og give et stort mersalg, da kunden har mulighed for at se en stor del af sortimentet.

Vi opstiller dit showroom, så det rammer den målgruppe du ønsker at ramme, og det matcher dit firmas image. Et let overskueligt showroom, giver dine kunder mulighed for at overskue alle de varer du ønsker at fremvise. Dette giver også dig mulighed for at kunne forklare og rådgive kunden bedst muligt, hvilket giver dig tilfredse og glade kunder. 

Flotte dekorationer i virksomheder og forretninger, samt butiksvinduer kan betyde meget, og kan skabe et mersalg for virksomheden. At vise at virksomheden har overskud til at vise sine lokaler og produkter frem på en pæn måde virker professionelt og imødekommende over for dine kunder og protentielle kunder.

Reklame artikler

Få personlige kuglepenne, krus, key hanger, musemåtte, slik, vand osv. med dit visuelt udtryk på.

Lad dine reklame artikler gøre arbejdet for dig. Du kan f.eks. give dem til dine kunder når en opgave er færdig, to fluer et smæk. de bliver glade og dit navn bliver vist rundt omkring