Tryk

Tryksager

Tryksager som visitkort og brochurer, er tit førstehåndsindtryk over for kommende kunder og samarbejdspartnere.

Da det tit er dét de ser først, er det vigtigt at disse elementer af trykt kommunikation udviser professionalitet og kvalitet

Visitkort


Et visitkort er din og din virksomheds identitet, man uddeler til kunder, mulige kunder, samarbejdspartnere mm.
Da et visitkort ofte giver et førstehåndsindtryk af virksomheden, er det meget vigtig at kortet fremstår professionelt.

Vi udarbejder et layout, som rammer din virksomheds profil perfekt. Visitkortene laver vi så de udstråler professionalitet.

Brochurer / Kataloger / Løsblade


En brochure, katalog eller et løsblad kan ved hjælp af flotte billeder og en informativ og spændende tekst, være et stærkt salgsredskab, som kan få kunden til at købe.
En brochure eller et katalog er en lille tryksag, som kan være en stor hjælp til at sprede information, og derved få eventuelle nye kunder.

Blade


Kunsten i et blad er, at få læserne til at føle, at de kan bruge bladet og har lyst til at bruge tid på det.
Igennem f.eks serier eller noget læserne kan følge med i, kan man skabe en følelse for brugeren af, at de er nød til at have næste nummer af bladet også. På den måde får man faste læsere, hvilket er vigtigt for nogle blade.

Vi opsætter bladet så det ser professionelt og lækkert ud, så læserne gerne vil have bladet liggende fremme, og dermed beholder der i længere tid.

Billeder på lærrede 


Få dine billeder printet på billede lærred eller andre smukke motiver, så du får dinne helt egne unikke billeder på din vægge. Kan også laves med støjdæmpende plader bagved.

eller få printet det helt eget tapet med billede motiv / mønster på.


.

Plakater


Plakater er et blikfang for øjet, og har altid været det. Oftest anvender man plakater forbindelse med PR og reklame for produkter eller udstillinger i vores hverdag.


Hvorfor bruge plakater?


De formidler et budskab, selv om de står alene


Er interessante og skaber blikfang


Kan fortælle historier med lidt tekst, ellert måske endda ingen tekst

.

Roll up


Rollup banner er som plakater gode til at skabe blikfang, og fortælle et budskab. Et rollup banner bruges oftes til at have med rundt til forskellige arrangementer så som messer, udstillinger salgsmøder osv., derfor leveres rollup bannere oftes med print, system og taske, og er derfor nemme at transportere rundt.

Der finders mange foreskellige modeller og str. kontakt mig for mere info.

.