Web / Grafik

Opsætning / Layout

Layout og opsætning af logo, font og farver er nødvendige led i virksomhedens kommunikation til kunder ud ad til. Alle tingene skal overvejes grundigt, for at holde “den røde tråd” og dermed opretholde professionaliteten ud ad til.

Logo

Logoet og firmanavn er virksomhedens identitet. Det både reklamerer og skaber interesse for mulige nye kunder, såvel som gamle kunder. Et logo er et firmas kendetegn, og er med til at skabe opmærksomhed over alt f.eks. på bygninger, banner, brochurer tøj, div. skilte, biler, hjemmeside mm. Vi udarbejde et logo, som kan ramme din målgruppe, vises ud ad til og repræsentere din virksomhed.

Font (skrifttype)

Et vigtigt værktøj for at vise professionalitet for din virksomhed, er skrift /font. En font kan både skabe et abstrakt look, simpel look mm. og kan være med til at skabe “den røde tråd” gennem hele virksomhedens kommunikation. Vi hjælper med at finde den font der passer til netop din virksomhed og som rammer virksomhedens målgruppe og image.

Farver

Farver er med til at skabe harmonier eller disharmonier, det er er visuelt sprog, som taler til folk uden de altid lægger mærke til det. Farver kan skabe varme, kulde, tryghed, lykke, modenhed, ro, balance mm. Vi kan finde den eller de farver, som passer til din virksomhed, din målgruppe og dit image.

Billedemanipulering


Ved hjælp af særligt software, kan man ændre billeders udseende.
Billedmanupilering betyder at man ændrer visse dele i billeder.

Billedmanipulering kan f.eks. være:


  • At skifte visse farver i billedet til en anden farve
  • At skifte visse farver i billedet til en anden farve
  • At fjerne dele af billedet, og erstatte det med andet
  • At skære billeder til, så man kun bruger en del af billedet
  • At ændre størrelsen på billedet, så det kan bruges til f.eks. hjemmesider (Fylder et billede for meget, kan det muligvis ikke bruges på hjemmesider)
  • At fritlægge dele af billedet, så det kun er dén del der vises
  • At fjerne ridser og skønhedsfejl på billedet

Ovenstående er kun få punkter ud af mange af hvad man kan ved hjælp af billedmanipulering. Der er ikke dét man ikke kan manipulere eller redigere. Kun fantasien sætter grænser...


Vi kan redigere dine billeder, klippe billeder sammen til helt nye billeder, ændre farver og størrelse, skabe liv i dine gamle billeder og i det hele taget lave helt utolig overbevisende billeder.

Man kan manipulere sine billeder, for at forstærke sit budskab til kunderne. Ovenstående eksempel skulle vise budskabet “Vi hører og ser dig”, hvilket vi viste ved at forstørre øjne og øre.